Maksu- ja toimitustavat


MAKSUTAVAT


Verkkopankit

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet. Verkkomaksupainikkeet on sinulle turvallinen ja helppo tapa maksaa. Verkkokaupan maksunvälityksen toteuttaa Maksuturva Group Oy yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Maksunvälittäjän yhteystiedot:
Maksuturva Group Oy
Y-tunnus: 2121703-0
Keilaranta 5, 02150 ESPOO
Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 – 17.00
Sähköposti: asiakaspalvelu@maksuturva.fi
www.maksuturva.fi


Korttimaksut

Voit maksaa seuraavilla korteilla: Visa, Visa Debit, MasterCard, Debit MasterCard, Visa Electron ja Business Eurocard. Korttimaksut prosessoidaan Verified by Visa and MasterCard SecureCode tunnistuspalveluiden avulla. Me emme saa kortinhaltijan tietoja ja kortin tietoja ei tallenneta verkkokaupan palvelimelle missään vaiheessa.

Korttimaksamisen verkkokaupassamme tarjoaa Maksuturva Group Oy (Y-tunnus: 2121703-0) yhteistyössä Solinor Oy:n ja Bambora AB:n kanssa. Maksuturva Group Oy välittää korttimaksujen veloitustiedot (debit tai kredit) Bambora AB:lle, jolla on sopimus kansainvälisten korttiyhtiöiden kanssa (Mastercard ja Visa). Korttinumeroita ei tallenneta Maksuturva Group Oy:n tietojärjestelmiin vaan ne käsitellään teknisen palveluntuottajan Solinor Oy:n toimesta. Maksunsaajana näkyy Maksuturva Group Oy.TILAUS- JA MAKSUVAHVISTUS

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Tarkista, että tilausvahvistuksesta löytyy kaikki tilaamasi tuotteet.


TOIMITUSTAVAT

Lähetämme tilauksia kaikkiin maihin. 
Kirjeet tulevat kotiisi. Paketin voit noutaa joko lähimmästä postitoimipaikastasi tai lähimmästä pakettiautomaatista. Jos valitset noutopaikaksi pakettiautomaatin, toimitamme pakettisi postinumerosi perusteella lähimpään pakettiautomaattiin. Halutessasi voit välittää meille tiedon toivomastasi noutopisteestä kirjoittamalla viestin ostokorissasi näkyvään "viesti myyjälle" boksiin.

Lähetämme normaalisti tuotteet 1-2 arkipäivän sisällä siitä, kun maksu on saapunut meille. Loma-ajat saattavat pidentää lähetysten toimittamista.
Kaikki tilaukset lähetetään Postin kautta.

Seurantakoodi on lähtökohtaisesti saatavilla vain pakettilähetyksiin Suomessa.

Mikäli asut Suomen ulkopuolella ja haluat tilauksellesi seurantakoodin, ole meihin yhteydessä ennen tilauksen tekemistä sähköpostitse info@karuski.com.


TOIMITUSKULUT (päivitetty 6.10.17)

SUOMI
- Kirje max. 250 g: 2.90 EUR
- Paketti max. 2 kg: 5.90 EUR
Siirtyessäsi kassalle verkkokauppa laskee ostostesi postikulut. Ne perustuvat valitsemiesi tuotteiden kokonaispainoon. Kaikki alle 3 cm paksut lähetykset ovat kirjeitä (postikulut 2.90 EUR). Lahjapaperit lähetämme postitusputkessa ja A3-julisteet isossa kartonkikuoressa (molemmat ovat paketteja, postikulut 5.90 EUR).

EUROOPPA
- Priority Kirje max. 250 g: 4.50 EUR
- Priority Kirje max. 500 g: 8 EUR 
- Economy Paketti max. 1 kg: 12 EUR

MUUT MAAT
- Economy Kirje max 250 g: 6 EUR
- Economy Kirje max. 500 g: 12 EUR 
- Economy Paketti max. 1 kg: 17 EUR
Isommissa lähetyksissä ota meihin yhteyttä: info@karuski.com

VEROT

Tuotteet ja toimitus sisältävät arvonlisäveroa (ALV) 24% kun lähetämme tilauksen Suomeen tai muihin EU-maihin. Muihin maihin suuntautuvat lähetykset sisältävät arvonlisäveroa 0%. Mahdolliset tullimaksut ja tuontiverot ovat ostajan vastuulla. Saat näistä lisätietoa oman maasi tulliviranomaisilta.PALAUTUKSET & TUOTTEIDEN VAIHTAMINEN

Voit palauttaa tai vaihtaa ostamasi tuotteen 14 vuorokauden kuluessa lukien siitä, kun otit sen vastaan. Palautuksesta johtuvat kulut ovat ostajan vastuulla, paitsi jos tuotteessa on virhe, jos tuote on vahingoittunut lähetyksen aikana tai jos olemme epähuomiossa lähettäneet sinulle väärän tuotteen. Pyydämme sinua  ottamaan meihin yhteyttä ennen kuin teet tuotepalautuksen. Hyvitämme tekemäsi ostoksen hinnan sinulle noin viikon kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet ja hyväksyneet palautuksesi.


Mikäli tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana, tee tästä välittömästi ilmoitus omaan postiisi ja ole meihin yhteydessä niin pian kuin mahdollista, viimeistään 14 vuorokauden sisällä lähetyksen vastaanottamisesta sähköpostilla info@karuski.com. Tarjoamme ilomielin korvaavan tuotteen ja korvaamme tuotteen vaihdosta tai palautuksesta koituvat kulut, kun kyseessä on kuljetuksessa vahingoittunut tai väärin lähetetty tuote.